Yleisessä Saunassa -viihdekonsertissa Danny, Suvi Teräsniska ja Jukka Poika

Kotkan Meripäivien suositut Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit kuullaan jälleen tänä vuonna Meripäivien pääkonserttiareenalla, V2 satamahallissa torstaina 25.7. klo 20 ja perjantaina 26.7. klo 13.

Tänä vuonna lauteille nousee vihdoin suomalaisen iskelmätaivaan kiistaton tähti Danny, jonka ura on kestänyt jo yli 50 vuotta. Dannyn kuuluisimpia levytyksiä ovat Vähän ennen kyyneleitä, Tuulensuojaan, Seitsemän kertaa seitsemän, Kauan, Kesäkatu, Kuusamo jne. listaa voisi jatkaa loputtomiin. Junnu Vainion kanssa Danny teki huikeat 88 yhteistä kappaletta. Danny palkittiin Iskelmä-Finlandialla vuonna 2018 ja hänelle on myönnetty ensimmäisenä suomalaisena viihdetaiteilijana musiikkineuvoksen arvonimi vuonna 2002. Vain elämää-ohjelmassa Danny oli mukana vuonna 2018.

Hento kuiskaus, Jos menet pois, Täydellinen elämä, Pahalta piilossa sekä Kaksi yksinäistä. Nuoresta iästään huolimatta Suvi Teräsniskalla on pitkä ura ja viime vuodet kirkkaimpien tähtien joukossa. Hän on julkaissut kahdeksan albumia, joista kaksi on joulualbumeja. Kaikki albumit ovat myyneet vähintään kultaa. Elokuussa 2016 Teräsniska voitti Iskelmä-Finlandian. Yleissä Saunassa -konserteissa on tämän kesän ainutlaatuinen mahdollisuus kuulla muutoin keikkatauolla olevaa Teräsniskaa.

Jukka Poika on tullut tunnetuksi reggaetyyppisestä musiikistaan ja hittibiiseistään Silkkii, Älä tyri nyt, Mielihyvää ja Kylmästä lämpimään. Reggaen ohella hän on levyttänyt Veikko Lavin kappaleita (2008) ja Matti Jurvan tuotantoa (2013). Tämän vuoden alkupuolella on radioissa soinut ahkerasti Juha Tapion hitti Se Tekee Hyvää, kappaleella feattaa reggaetähti Jukka Poika.

Yleisessä Saunassa -konserteissa kuullaan huippumuusikoista koostuvaa Kalle Torniaisen bändiä, jossa soittavat lisäksi Lenni-Kalle Taipale, Ako Kiiski, Peter Engberg ja Petri Ikkelä. Konsertin juontaa ja isännöi Otto Kanerva.

Yleisessä Saunassa -viihdekonsertit järjestetään Kantasatamassa V2 areenalla torstaina 25.7. klo 20 ja perjantaina 26.7. klo 13. Konserttiin on myynnissä eri hintaisia katsomopaikkoja:
Katsomot A & B: 46,50 €
Katsomot C & D: 42,50 €
Seisomapaikat: 36,50 €

Osta liput

Myyntipaikat Kotkassa:
Merikeskus Vellamo, Museokauppa Plootu (Tornatorintie 99)
Kotkan kaupungin asiakaspalvelupiste Ruori (Kirkkokatu 6)