V2 areenalla bailataan! Iltaohjelma

Toistamiseen Meripäivien kovimmat bileet tarjoilee Kantasataman välilaiturilla sijaitseva katettu V2 areena! Vanhassa satamahallissa bailataan perjantaina ja lauantaina tämän hetken kotimaisten kärkiartistien kanssa, kun lavalle nousevat Olavi Uusivirta, Atomirotta, Vesta, Roope Salminen & Koirat, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Anssi Kela sekä Elastinen!
Lisäksi kova paikallinen naiskokoonpano valtaa lavan teemalla SPICE UP YOUR LIFE! – TRIBUTE TO SPICE GIRLS! Tästä kokoonpanosta ei energiaa tarvitse hakea, se suorastaan vyöryy koko hallin täydeltä! Älä missaa tätä! 

Perjantain illan avaa Meripäivien ja Työväen musiikkitapahtuman yhteistyössä ideoima ja tuottama ”Kiihkeät tuulet – naiset ja erotiikka” -konserttiprojekti, jossa esitetään seksistä ja erotiikasta kertovia lauluja eri-ikäisten naisten esittäminä.
Konsertin juontaa Mari Rantasila, joka on myös yhtenä konsertin solisteista. Muina solisteina kuullaan ja nähdään Erin, Mira Luoti ja Henrika Nieminen. Orkesterissa soittavat kapellimestari Eeva Koivusalon johdolla seuraavat upeat muusikot: Riitta Paakki, Adele Sauros, Siiri Partanen ja Riikka Lampinen.

Perjantai 26.7.
klo 19.00 Kiihkeät tuulet – naiset ja erotiikka (Lue lisää täältä)
Kiihkeissä tuulissa yhteistyössä: Lunette
klo 21.00 Vesta
klo 22.30 Olavi Uusivirta
klo 00.00 Anssi Kela
+ Jatkot 05:een!
klo 02.00 HERO

Lauantai 27.7.
klo 17.30 Spice Girls Tribuutti
klo 19.00 Atomirotta
klo 21.00 Roope Salminen & Koirat
klo 22.30 Tuure Kilpeläinen & Kaihon Karavaani
klo 00.00 Elastinen
+ jatkot 05:een!
klo 01.45 DJ Oku luukkainen

Lippujen hinnat:
Perjantai tai lauantai 39,90 €
Pe + la yht. 72,00 € rajoitettu erä!

Jatkoille sisääpääsy illan konserttirannekkeella tai 5€ ”narikkamaksulla”.

VIP -paketit:
VIP 79,90 € /ilta, rajoitettu erä! Myynnissä ei ole kahden päivän VIP-lippuja.
VIP -lippuja ei voi maksaa kulttuuriseteleillä.
Vip Menu V2 Meripäivät 2019

Osta liput

kartta
Avaa suurempi kuva tästä: V2 kartta

Lipunmyyntiin pääset myös tästä linkistä: www.tiketti.fi/kotkanmeripaivat

Lipunmyynti ja rannekkeenvaihto V2 areenan portilla ovat avoinna pe 26.7. ja la 27.7. klo 17 alkaen. Tätä ennen lipunmyynti ja rannekkeenvaihto onnistuu Merikeskus Vellamon katutasossa sijaitsevassa Meripäivien infopisteessä.

ARTISTIESITTELYT

Perjantai 26.7.

KIIHKEÄT TUULET – NAISET JA EROTIIKKA
Naisten eroottisuudesta ja seksuaalisuudesta tehtyjä biisejä esittävät Mari Rantasila, Erin, Mira Luoti ja Henrika Nieminen.
Bändissä musisoivat 
Eeva Koivusalon johdolla seuraavat upeat muusikot: Riitta Paakki, Adele Sauros, Siiri Partanen ja Riikka Lampinen. Tämä keikka on maailman ensi-ilta, seuraavana päivänä, lauantaina 27.7. sama konsertti esitetään Työväen Musiikkitapahtumassa Valkeakoskella.

VESTA
Vesta on viimeisen vuoden ajan ollut puhutuin kotimainen artistilupaus, ja hänen maaliskuussa julkaistu esikoisalbuminsa ”Lohtulauseita” nousi ilmestymisviikollaan Suomen virallisen listan ykköseksi pysytellen kärkisijalla kolmen viikon ajan. Albumi sekä singlebiisit ”Ota varovasti” ja ”Sun katu” ovat kaikki ylittäneet kultalevyn rajan.
Helsingin Sanomat kirjoitti Vestan olevan ”parasta mitä suomalaisessa valtavirtapopissa on tällä hetkellä tarjolla”, ja Soundi-lehti palkitsi artistin ”Master of Pulpets” -tulokaspalkinnolla todeten Vestan ”yhdistävän indien ja valtavirran, uskottavuuden ja kaupallisuuden, merkityksellisyyden ja hittipotentiaalin”. YleX puolestaan kutsui ”Läpimurto”-äänestyksensä voittanutta Vestaa ”suomenkielisen popin suunnannäyttäjäksi”.

OLAVI UUSIVIRTA
Olavi Uusivirta on suomalaisen rockin kirkkaimpia tähtiä. Seitsemän studioalbumia, yhden live-levyn, ja yhden kokoelman julkaissut Uusivirta on tunnettu lukuisista hiteistään, joihin lukeutuvat muun muassa ”On niin helppoo olla onnellinen”, ”Kultaa hiuksissa”, ”Ukonlintu ja virvaliekki”, ”Nukketalo palaa”, ”Tiet etäisyyksiin”, ”Kauneus sekoittaa mun pään”, sekä Anna Järvisen kanssa levytetty ”Nuori ja kaunis” -duetto.
Olavi Uusivirran (laulu) yhtyeen täydentävät Timo Kämäräinen (kitara), Jaakko Kämäräinen (basso), ja Olli Krogerus (rummut).

ANSSI KELA
Suomalaisten suurimpiin kestosuosikkeihin lukeutuva Anssi Kela suuntaa pitkästä aikaa Suomen festarilavoille yhtyeensä kanssa! Helmikuussa Erikois-Emmalla palkittu Kela julkaisi viime vuonna Ääriviivoja-albuminsa ja sen lähes 2 miljoonaa striimiä Spotifyssa kerännyt menestyssingle ”Ilves” dominoi koko syksyn myös suomalaisia radiosoittolistoja. Pitkää uraa tehneen Anssin suurimmat hitit (”Mikan Faijan BMW”, ”Milla”, Puistossa” sekä ”Levoton tyttö”) tuovat sopivan määrän nostalgiaa ja suomirockia kesäisiin päiviin!

Lauantai 27.7.

SPICE UP YOUR LIFE! – TRIBUTE TO SPICE GIRLS
Spice Up Your Life -tribuuttibändi herättää eloon Spice Girlsin parhaimmat kappaleet suurella sydämellä ja alkuperäisesityksiä kunnioittaen. Showssa kuullaan hittejä ”Wannabesta” ”Viva Foreveriin”, ja ysärinostalgian määrä tulee nostamaan käsikarvat pystyyn! Viisi loistavaa laulajaa kahdeksanhenkisen superbändin säestämänä, mikä voisi olla parempaa?

ATOMIROTTA
Tuvat tukossa, tennarit katossa, uutta musaa tulossa! Viisi vuotta armotonta Atomitakomista takana ja pöhinä jatkuu kovempana kuin koskaan! Biisikone käy kuumana ja keikkakunto on viritetty tappiin asti. On siis just oikea hetki panna legendaariset Meripäivät pois tolalta iloisella Atomityylillä kimpassa hoilaten ja hanureita heiluttaen!

TUURE KILPELÄINEN & KAIHON KARAVAANI
Tämä kokoonpano ei  liiemmin esittelyitä tarvitse! Tuure ja Kaihon Karavaani on ennen kaikkea livebändi, joka soittaa suomalaista maailmanmusiikkia, jota he itse kutsuvat ”kaihomareiksi”. Bändi osaa ottaa bilekansan mukaansa ja laittaa kankeimmatkin lanteet keinumaan!

ROOPE SALMINEN & KOIRAT
Keikkatauolta palannut hip hop/pop -lajien koiralauma on tunnettu räjähtävistä live-esiintymisistään joilla bändi bailaa lavalla vähintäänkin yhtä kovaa kuin sen yleisö. Yhtye on tunnettu useista hiteistään, kuten ”Madafakin darra”, ”Voodoo” sekä ”Tanssi se ulos”

ELASTINEN
Elastinen on artisti, tuottaja ja yrittäjä, sekä yksi Rähinä Records -levy-yhtiön perustajajäsenistä. Fintelligens-duossa uransa aloittanut, sekä myös Profeetat -kokoonpanossakin vuosina 2016-2017 vaikuttanut räppäri on julkaissut viisi sooloalbumia. Elastisen viimeisimmät singlejulkaisut ovat Supervoimii (2018) ja Loppuun Asti (feat. Johanna Kurkela) (2018). Huhtikuussa 2018 julkaistu Supervoimii -kappale nousi pari päivää julkaisunsa jälkeen Spotifyn Suomen Top 50 -listan ensimmäiselle sijalle, sekä on striimannut reilusti yli platinaan oikeuttavan määrän. Kappale on ollut myös aktiivisessa radiosoitossa eri kanavilla ja ollut useita viikkoja Suomen radioiden soitetuin kappale. Lokakuussa 2018 julkaistu Loppuun Asti -single on striimannut Spotifyssa reilusti yli kulta-rajan, sekä soinut tiuhaan useilla eri radiokanavilla.