Talkoolaiseksi

Meripäivien talkootyöt ovat mukavaa hommaa. Heinäkuun viimeinen viikonloppu on lähes aina aurinkoinen ja koko Kotkansaari täyttyy ihmisistä. Meripäivät keräävät sankan juhlijajoukon, mutta ihmisiä tarvitaan myös juhlan toiselle puolelle. Kiinnostaisiko sinua olla mukana tekemässä yhtä Suomen suurimmista yleisötapahtumista?

Talkootyö on palkatonta, mutta kiitoksena työpanoksestasi saat lämpimän ruuan työvuorojen aikana, talkoopaidan, sekä lipun haluamaasi konserttiin (mikäli teet kaksi työvuoroa). Lisäksi talkoolaisille on oma viihtyisä taukotilansa.

Hae mukaan nyt!

Koulutukset

Meripäivät tarjoaa talkoolaisilleen ennen tapahtumaa yleisen turvallisuus- ja asiakaspalvelukoulutuksen sekä tapahtuman yleisesittelyn. Lisäksi infotehtävissä työskenteleville järjestetään pakollinen koulutus, jossa käydään lävitse asioita, joita infohenkilöstön tulee tietää palvellakseen asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Työtehtävät

Siivouspartio

Siivouspartiolaiset pitävät huolta alueen yleisestä siisteydestä roskia keräämällä. Työ ei sisällä bajamajojen puhdistusta tai muuta sellaista. Siivouspartiolaiset saavat käyttöönsä hanskat ja roskapihdit.

Somistus

Somistusporukka paahtaa työnsä valmiiksi ennen tapahtumaa. Tehtäviin kuuluu mm. banderollien kiinnitystä aitoihin, infopisteen rakentamista ja muita alueen yleiseen ulkonäkyyn liittyviä fyysisiä somistustehtäviä.

Infopisteen asiakaspalvelu

Meripäivien infopiste on tärkeä paikka tapahtuman asiakkaille. Infossa palvellaan tapahtumakävijöitä hymyillen. Infopisteessä myydään myös tapahtuman lippuja sekä ratkotaan eteen tulevia haasteita. Infopisteen talkoolaisille järjestetään erillinen koulutus, jossa käydään lävitse erityisen tarkasti alueeseen ja tapahtumaan liittyvät asiat.

Kiertävät oppaat

Kiertävät oppaat liikkuvat alueella infokansio mukanaan, valmiina palvelemaan asiakkaita kiperissä kysymyksissä. Kiertäville oppaille järjestetään erillinen koulutus, jossa käydään lävitse erityisen tarkasti
alueeseen ja tapahtumaan liittyvät asiat.

Kävijätutkimus

Kävijätutkimuksen tekijät keräävät tapahtumakävijöiden sähköpostiosoitteita myöhemmin lähetettävää kävijätutkimusta varten. Sähköpostiosoitteiden kerääjien tulee olla helposti lähestyttäviä ja helposti lähestyviä.

Promootiotehtävät

Promootiotehtäviin etsitään iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä talkoolaisia. Promootiotehtävät pitävät sisällään mahdollisten yhteistyökumppaneiden promotehtäviä sekä esimerkiksi Meripäivien käsiohjelman jakoa alueella.

V2 areenan tehtävät

V2 areenalla on useita erilaisia tehtäviä. Talkoolaisia tarvitaan niin lipunmyyntiin, rannekkeiden vaihtoon kuin lavaroudariksi. Näiden lisäksi työvoimaa tarvitaan myös backstagelle, jossa päätehtävä on huolehtia backstagepalveluiden toimivuudesta.

Kotka-lavan tehtävät

Pieni mutta pippurinen Kotka-lava tarvitsee juontajan avuksi talkoolaisen erilaisiin tehtäviin. Talkoolaisen tehtävänä on huolehtia backstagen ja alueen yleisestä siisteydestä ja palveluiden toimivuudesta.

Sometiimi

Sometiimi on siellä missä tapahtuu. Alueella kiertelevät sometiimiläiset pitävät huolen siitä, että Meripäivien sosiaaliseen mediaan riittää kerrottavaa.

 

Lasten Meripäivät

Lasten Meripäivillä on erilaisia talkootehtäviä tarjolla. Lasten Meripäivät järjestetään tänä vuonna Toivo Pekkasen koululla ja talkootehtävistä ja vuoroista sovitaan erikseen Lasten Meripäivien tuotannon
kanssa.

Pääyhteistyökumppanit 2019