Säännöt

Lasten Merilaulukilpailu 2019 säännöt

Lasten Merilaulukilpailu on alle 13-vuotiaille lapsille tarkoitettu solistikilpailu, jossa esiintyjä laulaa meriaiheisen, lapsille sopivan laulun.

Sarjat

Lasten Merilaulukilpailussa ei tänä vuonna ole erikseen ikäsarjoja, vaan kilpailu käydään yhdessä osassa. Tuomaristo kuitenkin arvioi jokaisen esityksen erikseen ja palautteessa huomioidaan esiintyjän ikä.

Säestys

Kilpailijat voivat esiintyä oman säestäjän kanssa, säestää itse itseään tai laulaa Lasten Meripäivien järjestämän säestäjän (piano) avulla. Säestäjä saa soittaa valitsemaansa soitinta, kunhan se on ilmoittautumisen yhteydessä mainittu ja hyväksytty. Taustanauhojen käyttö kielletty.

Harjoitukset

Jokaiselle kilpailijalle annetaan mahdollisuus yhteen läpimenoon. Harjoitukset kaikille lauantaina 27.7.2019 klo 8.30 Lasten Meripäivien ulkolavalla (Yhteisötalo Messin piha).

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen päättyy 23.7.2019. Ilmoittautumisen yhteydessä on toimitettava esitettävän laulun nuotit. Ilman nuotteja tulleita ilmoittautumisia ei hyväksytä, ellei toisin ole sovittu. Huom! Nuotti on toimitettava vaikka kilpailija esiintyisi oman säestäjän kanssa.

Jokaiselle kilpailijalle lähetetään ilmoittautumisvahvistus ja tarkemmat ohjeet sähköpostitse 25.7.2019 mennessä.