Shell´s Angles rock-musikaali

V2-hallissa Kotkan kantasatamassa

Vuoden pärisevin yhteistyöprokkis!
Kotkan Nuorisoteatterin kantaesitys Kotkan kantasataman V2-hallissa.
Suomen Kulttuurirahaston ja Kymenlaakson rahaston kärkihankkeena toteutettava yhteisöllinen rock-musikaali on enemmän kuin pelkkä teatteriesitys…
Rock-musikaali pohjautuu Jyri Paretskoin kirjoittamaan Shell’s Angles -nuortenkirjaan, joka on palkittu nuorisokirjallisuuden Laivakello- (2016) ja Topelius (2014) -palkinnoilla.

Henri, Rudi ja Samu päättävät perustaa mopojengin, sillä mikä olisikaan hienompaa kuin ajella jengiliivit päällä mopolla, kaunis tyttö tarakalla? Tosin kellään ei ole tyttöystävää, eikä idean isällä Henrillä ole vielä sitä mopoakaan… Koska kuolematon idea syntyy huoltoaseman kulmilla notkuessa, nimeksi keksitään valtavan hieno ja vain kohtalaisen naurettava Shell’s Angles.

Shell’s Angles -projekti suunnitellaan ja toteutetaan Kotkan kaupunginteatterin, tuotantotyöryhmän sekä Kotkan Nuorisoteatteriyhdistyksen voimin, laaja-alaisessa yhteistyössä Kotkan kaupungin kulttuuri – ja tapahtumapalveluiden, nuorisotyön yksiköiden, KAKSPY ry. sekä mm. Ekamin Musiikki-ala, Kymen Konservatorion kanssa. Projektiin on kutsuttu mukaan myös paikallisia yrittäjiä mm. Tiitisen autokoulu, sekä moottorialan harrastajia ja kerhoja.
Ammattilaiset vastaavat esityksen koulutuksellisesta tasosta ja pyrkimyksistä.

Shell’ Angles on luova prosessi joka monikielisyydessään tavoittaa erilaiset oppijat. Musikaalin tekoprosessi on osiensa summa. Se tarjoaa monenlaista tekemistä ja aitoja kohtaamisia. Esitys on jaettu osa-alueisiin: lavastus, puvustus, kampaukset, maskeeraus, markkinointi, rakentaminen, kuljetus, valokuvaus, audiovisuaalinen- ja mediaosaaminen, musiikki, näyttelijäntyö jne. Ammattilaiset vastaavat esityksen koulutuksellisesta tasosta ja pyrkimyksistä. Nuoret kulkevat ammattilaisten rinnalla koko prosessin itse tehden ja sitoutuen produktioon.

Liput 16 € ( Opiskelijaryhmät 8 € / lippu ) Katso esitysaikataulu tästä

Tapahtumaa tekemässä