Talkoolaiseksi?

Heinäkuun viimeinen viikonloppu on lähes aina aurinkoinen ja koko Kotkansaari täyttyy ihmisistä. Meripäivät keräävät sankan juhlijajoukon, mutta ihmisiä tarvitaan myös juhlan toiselle puolelle. Kiinnostaisiko sinua olla mukana tekemässä yhtä Suomen suurimmista yleisötapahtumista?

Talkootyö on palkatonta. Talkoolainen saa työvuorolleen t-paidan, lämpimän ruuan sekä talkootyön vaatimat välineet. Talkoolaisella on pääsyoikeus maksullisille alueille, kun pääsy liittyy vapaaehtoistyön tekemiseen. Haku päättyy 2.6.2019.

Lisätietoja: meripaivat(a)kotka.fi tai Meripäivien infopuhelin p. 040 635 1764.

Mikäli olet kiinnostunut Puuvenemessujen talkootehtävistä, ota yhteys nina.rauhala(a)kotka.fi.

Hae mukaan nyt!

Koulutukset

Meripäivät tarjoaa talkoolaisilleen ennen tapahtumaa yleisen turvallisuus- ja asiakaspalvelukoulutuksen sekä tapahtuman yleisesittelyn. Lisäksi infotehtävissä työskenteleville järjestetään pakollinen koulutus, jossa käydään lävitse asioita, joita infohenkilöstön tulee tietää palvellakseen asiakkaita mahdollisimman hyvin.

Työtehtävät

Siivouspartio

Siivouspartiolaiset pitävät huolta alueen yleisestä siisteydestä roskia keräämällä. Työ ei sisällä bajamajojen puhdistusta tai muuta sellaista. Siivouspartiolaiset saavat käyttöönsä hanskat ja roskapihdit.

Somistus

Somistusporukka paahtaa työnsä valmiiksi ennen tapahtumaa. Tehtäviin kuuluu mm. banderollien kiinnitystä aitoihin, infopisteen rakentamista ja muita alueen yleiseen ulkonäköön liittyviä fyysisiä somistustehtäviä.

Infopisteen asiakaspalvelu

Meripäivien infopiste on tärkeä paikka tapahtuman asiakkaille. Infossa palvellaan tapahtumakävijöitä hymyillen. Infopisteessä myydään myös tapahtuman lippuja, tapahtumatuotteita sekä ratkotaan eteen tulevia haasteita. Infopisteen talkoolaisille järjestetään erillinen koulutus, jossa käydään lävitse erityisen tarkasti alueeseen ja tapahtumaan liittyvät asiat.

Kiertävät oppaat

Kiertävät oppaat liikkuvat alueella infokansio mukanaan, valmiina palvelemaan asiakkaita kiperissä kysymyksissä. Kiertäville oppaille järjestetään erillinen koulutus, jossa käydään lävitse erityisen tarkasti alueeseen ja tapahtumaan liittyvät asiat.

Kävijätutkimus

Kävijätutkimuksen tekijät keräävät tapahtumakävijöiden sähköpostiosoitteita myöhemmin lähetettävää kävijätutkimusta varten. Sähköpostiosoitteiden kerääjien tulee olla helposti lähestyttäviä ja helposti lähestyviä.

Promootiotehtävät

Promootiotehtäviin etsitään iloisia ja asiakaspalveluhenkisiä talkoolaisia. Promootiotehtävät pitävät sisällään mahdollisten yhteistyökumppaneiden promotehtäviä sekä esimerkiksi Meripäivien käsiohjelman jakoa alueella.

V2 areenan tehtävät

V2 areenalla on useita erilaisia tehtäviä. Talkoolaisia tarvitaan niin lipunmyyntiin, rannekkeiden vaihtoon kuin lavaroudariksi. Näiden lisäksi työvoimaa tarvitaan myös backstagelle, jossa päätehtävä on huolehtia backstagepalveluiden toimivuudesta.

Kotka-lavan tehtävät

Pieni mutta pippurinen Kotka-lava tarvitsee juontajan avuksi talkoolaisen erilaisiin tehtäviin. Talkoolaisen tehtävänä on huolehtia backstagen ja alueen yleisestä siisteydestä ja palveluiden toimivuudesta.

Sometiimi

Sometiimi on siellä missä tapahtuu. Alueella kiertelevät sometiimiläiset pitävät huolen siitä, että Meripäivien sosiaaliseen mediaan riittää kerrottavaa.

Lasten Meripäivät

Lasten Meripäivillä on erilaisia talkootehtäviä tarjolla. Lasten Meripäivät järjestetään tänä vuonna Yhteisötalo Messissä ja talkootehtävistä ja vuoroista sovitaan erikseen Lasten Meripäivien tuotannon kanssa.