Median akkreditointi

Median yhteyshenkilö Meripäivien ja Puuvenemessujen osalta:
Kotkan kaupungin viestintäpäällikkö Mia Brunila, mia.brunila@kotka.fi, p. 040 743 3733

Akkreditointilomake on suunnattu tapahtumaan työtehtäviin saapuville median edustajille, musiikkialan toimijoille sekä festivaalin sidosryhmille. Täytä ja lähetä akkreditointilomake käsiteltäväksi viimeistään sunnuntaihin 20.7. mennessä.

Akkreditointilomakkeen täyttäminen ei takaa hyväksyttyä päätöstä. Olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin sähköpostitse lähempänä tapahtumaa. Passeja ei toimiteta postitse, vaan ne noudetaan tapahtuman infopisteestä.

Myönnämme kuvauslupia vain akkreditoituneille ammattikuvaajille. Artistien haastattelut ja kuvauspyynnöt pyydetään hakemaan hyvissä ajoin, mielellään 13.7. mennessä.

Ongelmatilanteissa ja akkreditointiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tapahtumatuottajiimme: meripaivat@kotka.fi tai etunimi.sukunimi@kotka.fi

Akkreditointilomakkeeseen pääset tästä.

Artistien kuvat ja muita kuvia tapahtumasta
Artistien pressikuvia löytyy heidän omilta sivuiltaan, mutta jos se ei jostain syystä onnistu, pyrimme auttamaan; meripaivat@kotka.fi. Samaan osoitteeseen voi laittaa pyynnön, jos on tarvetta kuville tapahtumasta yleisemmin.