Ilmoittaudu Meripäiväparaatiin

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Kotkan Meripäivien avajaisparaatia seuraa vuosittain arvioiden mukaan yli 30 000 ihmistä. Meripäiväparaatiin voivat ilmoittautua kaikki kotkalaiset yhdistykset ja yritykset sekä muut Meripäiviin liittyvät tahot. Paraati ei ole tarkoitettu poliittiseen markkinointiin. Paraati starttaa perinteisesti torstaina 26.7. klo 18.00 ns. “sairaalanmäeltä” Keskuskadun loppupäästä kohti Kaupungintaloa ja toria. Avajaistilaisuus pidetään torin kiinteällä esiintymislavalla, eli Kotka-lavalla n. klo 18.50 alkaen.

Meripäiväparaatin teemana on Juha Vainion 80 v. juhlavuoden mukaisesti

Aina hauskaa olla pittää!

JUHA VAINIO: EI MAHA MITTÄÄ

Toivomme paraatiin osallistuvien ryhmien tuovan teemaa monipuolisesti ja kekseliäästi ammentaen Juha ”Junnu” Vainion laajasta tuotannosta. Kyseessä on kilpailu, johon osallistuvat kaikki paraatissa olevat ryhmät. Paraatituomaristo valitsee osallistujien joukosta parhaimman ryhmän. Voittajaryhmä julkistetaan Meripäivien avajaistilaisuudessa heti paraatin jälkeen!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ei-kaupalliset yhdistykset, järjestöt ja seurat voivat osallistua paraatiin ilmaiseksi. Kaupallisilta yrityksiltä peritään 500,00 euron (+alv 24 %) osallistumismaksu. Huomioittehan, että maksutta osallistuvat yhdistykset ja harrastusryhmät eivät voi markkinoida omassa ryhmässään kaupallista yritystä.

Ryhmien tulee ilmoittautua paraatiin 15.6. mennessä ja vain ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneet voidaan ottaa mukaan paraatiin. Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluilla on oikeus rajata ryhmien kokoa ja osallistujia. Järjestäjä on yhteydessä paraatiin hyväksyttyihin ryhmiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

Lisätietoja: Tiina Salonen, tiina.salonen(at)kotka.fi 0400 608 997

Ilmoittaudu nyt!

Tapahtumaa tekemässä