Esteettömyys

Meripäivät pyrkii siihen, että mahdollisimman monet voisivat nauttia tapahtuman tarjonnasta. Esimerkiksi alue on pyritty suunnittelemaan niin, että liikkuminen on tehty mahdollisimman helpoksi, opasteet ovat selkokielisiä ja helposti luettavia.

Meripäivillä on invapaikkoja Galleria Uusikuvan edessä (osoite Satamakatu 9), sekä osoitteissa Satamakatu 1 ja Satamakatu 3. Näihin voi vapaasti pysäköidä invatunnuksella. Muutama paikka on varattu myös V2 areenan läheisyydestä konserttiasiakkaille.

Meripäivien maksullisille aluille ja konsertteihin eli V2 areenalle sekä Yleisessä Saunassa -konsertteihin pääsee henkilökohtainen avustaja avustettavan, lipullisen henkilön kanssa ilmaiseksi. Avustajan on saavuttava rannekkeenvaihtopisteelle ja alueelle yhdessä avustettavan kanssa.
Yleisessä saunassa -konserteissa ei vaihdeta lippua rannekkeeseen, vaan liput tarkastetaan suoraan portilla (avustaja saa oman lipun ostotapahtuman yhteydessä).

Yleisessä saunassa -konsertteihin 25.7. klo 20 ja 26.7 klo 13 järjestetään kuljetus portilta 4. ja takasisin konserttien päätyttyä.
Kuljetukset hoitaa Savonlinja ekologisella kaasukäyttöisellä matala-lattiaisella linja-autolla.