Esteettömyys

Meripäivät pyrkii siihen, että mahdollisimman monet voisivat nauttia tapahtuman tarjonnasta. Esimerkiksi alue on pyritty suunnittelemaan niin, että liikkuminen on tehty mahdollisimman helpoksi, opasteet ovat selkokielisiä ja helposti luettavia.

Meripäivillä on invapaikkoja Galleria Uusi Kuvan edessä (osoite Satamakatu 9), sekä osoitteissa Satamakatu 1 ja Satamakatu 3. Näihin voi vapaasti pysäköidä invatunnuksella.

Meripäivillä on lisäksi tarjolla erillinen esteetön pysäköintimahdollisuus portin 4 läheisyydessä. Tämä pysäköintipaikka tulee varata etukäteen täältä (klikkaa linkkiä), jotta paikka voidaan vahvistaa ennakkoon tarvitseville. Erilliseen esteettömään parkkiin saa pysäköidä sekä Meripäiviltä saadulla invapysäköintiluvalla, että virallisella invapysäköintitunnuksella, mutta molemmissa tapauksissa paikka tulee varata meiltä.

Meripäivien maksullisille aluille ja konsertteihin eli V2 areenalle sekä Yleisessä Saunassa -konsertteihin pääsee henkilökohtainen avustaja avustettavan, lipullisen henkilön kanssa ilmaiseksi. Avustajan on saavuttava rannekkeenvaihtopisteelle ja alueelle yhdessä avustettavan kanssa. Yleisessä saunassa -konserteissa ei vaihdeta lippua rannekkeeseen, vaan liput tarkastetaan suoraan portilla.