Ilmoittaudu Meripäiväparaatiin

Kotkan Meripäivien avajaisparaatia seuraa vuosittain arvioiden mukaan yli 30 000 ihmistä. Meripäiväparaatiin voivat ilmoittautua kaikki kotkalaiset yhdistykset ja yritykset sekä muut Meripäiviin liittyvät tahot. Paraati ei ole tarkoitettu poliittiseen markkinointiin. Paraati starttaa perinteisesti torstaina 25.7. klo 18.00 ns. “sairaalanmäeltä” Keskuskadun loppupäästä kohti Kaupungintaloa ja toria. Avajaistilaisuus pidetään torin kiinteällä esiintymislavalla, eli Kotka-lavalla n. klo 18.50 alkaen.

Meripäiväparaatin teemana on Kotkan kaupungin 140 vuotis-juhlavuoden mukaisesti 140 vuotias kotikaupunkimme. 

Toivomme paraatiin osallistuvien ryhmien tuovan esille kotkalaisuutta, Kotkan historiaa ja itselleen tärkeitä kotkalaisuuden merkkejä.

Paraatituomaristo valitsee osallistujien joukosta parhaiten teemaa esille tuovan ryhmän, jonka Meripäivien yhteistyökumppanina toimiva OP Kymenlaakso palkitsee 1000 euron stipendillä*. Lisäksi voidaan jakaa kunniamainintoja. Voittajaryhmä julkistetaan Meripäivien avajaistilaisuudessa heti paraatin jälkeen!

Ei-kaupalliset yhdistykset, järjestöt ja seurat voivat osallistua paraatiin ilmaiseksi. Kaupallisilta yrityksiltä peritään 500,00 euron (+alv 24 %) osallistumismaksu. Huomioittehan, että maksutta osallistuvat yhdistykset ja harrastusryhmät eivät voi markkinoida omassa ryhmässään kaupallista yritystä.

Ryhmien tulee ilmoittautua paraatiin 19.6. mennessä ja vain ilmoittautumispäivään mennessä ilmoittautuneet voidaan ottaa mukaan paraatiin. Kotkan kulttuuri- ja tapahtumapalveluilla on oikeus rajata ryhmien kokoa ja osallistujia. Järjestäjä on yhteydessä paraatiin hyväksyttyihin ryhmiin ilmoittautumisajan päätyttyä.

 *Stipendillä voidaan palkita yhdistys, urheiluseura, harrastusporukka tms. Ei yritys-osallistujia tai meripäiväorganisaation tilaamia ryhmiä

Lisätietoja: Tiina Salonen, tiina.salonen(at)kotka.fi 0400 608 997

Ilmoittaudu nyt!