Pienpanimobaari

Pienpanimobaari tuo uuden ja paljon kaivatun ulottuvuuden Meripäiville! Kotka Steam Brewery, Malmgårdin Panimo ja Takatalo & Tompuri Brewery tuottavat yhteistyössä ravintolan, jossa voi nauttia laadukkaita ja palkittuja craft beer -tuotteita. Paikka sijaitsee aivan Meripäiväalueen pääsisäänkäynnin vieressä. Pienpanimobaarista saa myös oluen kylkeen maittavaa ruokaa.

Malmgårdin Panimo on laadun mittapuu
Malmgårdin Panimo on yksi tunnetuimmista olutbrändeistä Suomessa ja on monelle suomalaiselle pienpanimoille laadun mittapuu. Tämä panimo, jota voisi kutsua veteraanipanimoksi Suomen pienpanimorintamalla, muuttaa ulkoasuaan ja pullokokoa keväällä 2018.

Takatalo & Tompuri Breweryn käyttämä vilja on omista pelloista
Takatalo & Tompuri Breweryn Kylmäsavulager valittiin Suomen Paras olut kilpailussa vuonna 2017 Suomen parhaimmaksi vaaleaksi lageriksi. Takatalo & Tompuri Brewery on kotoisin Virolahdelta ja vilja oluisiin tulee omilta pelloilta sekä vesi omasta kaivosta.

Kotka Steam Brewery toimii historiallisella Kotkan Höyrypanimolla
Kotka Steam Brewery aloittaa tuotannon keväällä 2018 Kotkan Höyrypanimolla. Historiallinen Kotkan Höyrypanimo valmistui vuonna 1894 Kotkan Metsolaan. Siellä valmistettiin muun muassa Panimosimaa, Porteria, Jääkellarikaljaa ja UKKO-olutta. Olutta on edellisen kerran pantu Höyrypanimolla vuonna 1967.

Tapahtumaa tekemässä 2018