Meripäiville oma olut ”Meripäiväolunen”

Paikallinen Kotka Steam Brewery on lanseerannut yhteistyössä Meripäivien kanssa historian ensimmäisen Meripäiväoluen, tuotenimeltään ”Meripäiväolunen”.

Kotka Steam brewery on tuore kotkalainen panimotulokas, joka on toiminut Kotkan Höyrypanimolla alkuvuodesta 2018. Panimon ensimmäiset oluet ovat tulleet tällä viikolla vähittäismyyntiin ja toinen julkaistuista oluista on Meripäiväolunen.  Meripäiväolunen Steam Beer on raikas ja hedelmäinen lagerolut. Se on valmistettu perinteisen kalifornialaisen tyylin mukaan ja sopii sekä maultaan että kepeältä leikkisältä nimeltään loistavasti kesäolueksi.

Meripäiväolusta on saatavilla tästä viikosta eteenpäin Kotkan alueen K-Marketeista ja K-Supermarketeista. Juhannuksen jälkeen Meripäiväolunen tulee myyntiin myös Kotka Steam Breweryn panimomyymälään, joka avataan Kotkan Höyrypanimolle.

Meripäivillä olusta myydään alueelle ensimmäistä kertaa pystytettävässä pienpanimoravintolassa, jossa Kotka Steam Breweryn lisäksi toimivat Mamgårdin Panimo ja Takatalo & Tompuri Brewery.

Tapahtumaa tekemässä